Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Розпочато ремонт дороги по вул. Телевізійній.

altУ місті розпочався ремонт дороги по вулиці Телевізійній і завершується по вулиці Погребняка.«Завершилися роботи з укладання асфальту по вулиці Погребняка, там ще тривають роботи з улаштування кришок колодязів, а також заміни дорожнього покриття на в’їзди у двори цієї вулиці, зокрема, ремонтується провулок Прилукський, де знаходяться лікарня, станція швидкої медичної допомоги та ритуальна служба. Люки на вулиці Погребняка укладаються спеціальною технікою, яка дозволяє улаштовувати люк на рівні самої дороги і він не просідає», - зазначив під час робочої наради міський голова Іван Куліченко. Він також повідомив, що сьогодні розпочалось фрезерування старого асфальту по вулиці Телевізійній, де теж проводитиметься ремонт дорожнього покриття. «Таким чином ми замикаємо коло ремонту доріг від вулиці Телевізійної до з’їзду з вулиці Чернишевського», - сказав очільник міста.
  За словами Івана Куліченка, вже виконано ремонт дорожнього покриття по вулиці Медичній, Лабораторній, Високовольтній, Симферопольській. Залишилось завершити роботи на невеликій ділянці по вулиці Високовольтній на виїзді на Запорізьке шосе. 
  Cьогодні поточний ремонт доріг, окрім вулиць Високовольтна, Телевізійна проводиться на вулицях Каруни, Гаванській, Вітчизняній, Томській, Донецькому шосе, Будьоного, Комунарівській, Братів Трофімових, Ватутіна. У цих роботах задіяно 10 дорожніх бригад. Поточний ремонт доріг у місті розпочався з 30 березня. Загалом цього року у місті планується відремонтувати понад 650 тисяч квадратних метрів доріг, зазначають у департаменті комунального господарства та капітального будівництва міської ради.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt