Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпропетровську розпочався ремонт дороги по вулиці Каруни.

alt  У Дніпропетровську розпочався ремонт дороги по вулиці Каруни на ділянці від проспекту Правди до Кирилівського шляхопроводу. «Ми відремонтуємо дорожнє покриття, тротуар і сам шляхопровід, оскільки вони знаходятсья в аварійному стані. Зокрема, на деяких ділянках цієї вулиці будемо укладати шлак та щебінь, встановлювати бордюри і сполошним покриттям укладати асфальт від з’їзду з проспекту Правди до вулиці Янтарної, яку ми відремонтували у 2011 році. Окрім того комунальні служби прочистять зливовий колектор, відремонтують зовнішнє вуличне освітлення, тротуари для підходу пасажирів до Північного вокзалу, видалять сухі дерева у сквері по цій вулиці і висадять замість них нові саджанці», - зазначив міський голова Іван Куліченко.
  За словами очільника міста, поставлена задача перед підприємствами, які знаходяться по вулиці Каруни, привести у належний стан фасади своїх будівель, навести порядок на прилеглій території, відремонтувати заїзди у подвір’я. «На з’їзді з проспекту Правди є територія, яка довгий час була занедбаною - мешканці приватного сектору зносили туди сміття і непотріб. Це сміттєзвалище комунальники вже прибрали і тепер плануємо облаштувати там зелену зону», додав Іван Куліченко.
  Cьогодні поточний ремонт доріг, окрім вулиці Каруни, проводиться на вулицях Лабораторній, Погребняка, Артема, Виконкомівській, Вітчизняній, Гаванській, Томській, Донецькому шосе, Комунарівській, Братів Трофімових. У цих роботах задіяно 10 дорожніх бригад. Поточний ремонт доріг у місті розпочався з 30 березня. Загалом цього року у місті планується відремонтувати понад 650 тисяч квадратних метрів доріг, зазначають у департаменті комунального господарства та капітального будівництва міської ради.
altaltaltaltalt