Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

8 бригад щодня ремонтують міські дороги.

alt  У Дніпропетровську розпочато поточний ремонт доріг. Про це під час робочої наради повідомив міський голова Іван Куліченко. «З потеплінням у місті розпочато дорожні роботи, щодня до них залучається  8 бригад, з наступного тижня плануємо збільшити їх кількість до 10. У першу чергу працюємо на мостах, шляхопроводах і на дорогах, якими рухається громадський транспорт. Сьогодні окрім вулиць Братів Трофімових та Комунарівської, поточний ремонт дорожнього покриття виконується по вулиці Медичній, Лабораторній, Томській, Гаванській, Воронежській, Високовольтній, Половицькій, площі Петровського та на проспекті Карла Маркса», - зазначив Іван Куліченко.
  Цього року капітальний ремонт дорожнього покриття планується виконати по вулиці Робочій. За словами очільника міста, проект вже готовий, зараз він знаходиться на експертизі. Цей об’єкт фінансуватиметься переважно з державного та обласного бюджетів і лише невелика частина з міського. Ремонт дороги по вулиці Робочій розпочнеться не раніше кінця травня. На сьогодні усі сили зосереджені на поточному і середньому ремонті дорожнього покриття, сказав Іван Куліченко.
  Загалом цього року планується охопити ремонтом близько 650 тисяч квадратних метрів міських доріг. На ці цілі з бюджетів усіх рівнів передбачено 118 мільйонів гривень, з них 65,5 мільйонів гривень планується направити на капітальний ремонт, решту – на поточний. Ми зараз на старті робіт і в залежності від того, як виконуватиметься бюджет, можна буде говорити про збільшення фінансування ремонту доріг у місті, додав міський голова. 
altaltaltaltaltaltaltalt