Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпропетровську відсвяткували Масляну.

alt  У суботу Дніпропетровськ відсвяткував  Масляну. Традиційно народні гуляння проходили на Набережній. «Сьогодні тут зібралось багато людей – Масляна дійсно народне свято. Сонечко зігріває усіх нас для того, щоб ми змогли насолодитись цим днем, щоб він був веселим, а жителі та гості міста змогли поласувати традиційною українською їжею та зустріти весну», - зазначила заступник міського голови Ірина Зайцева.
  На святі кожний район презентував себе, зокрема,  цього дня на Набережній були виставлені намети, в яких представники районів зустрічали гостей в національних костюмах, співали пісні, танцювали та  закликали всіх скуштувати їх частування. А у торгівельних палатках, облаштованих вздовж Набережної пропонували учасникам народних гулянь млинці з різноманітними начинками, вареники, бублики, шашлики, каші та  гарячі напої.
  Упродовж дня на навпроти готелю «Дніпропетровськ» на святковій сцені відбувалась театралізована вистава. Тут протягом усього свята виступали кращі дніпропетровські колективи. Завершилося свято спалюванням опудала та святковим феєрверком.

altaltalt alt alt alt alt altalt alt   

alt