Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У міській раді привітали представників сфери побутового обслуговування.

alt    Напередодні професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення у Дніпропетровській міській раді привітали керівників підприємств сфери послуг міста. Кращі з них були нагороджені почесними грамотами і подяками міського голови. «Побутове обслуговування завжди визначало якісний рівень життя населення. Багато видів побутових послуг є і будуть залишатися не просто важливими, а соціально необхідними, як наприклад, ремонт взуття, одягу, побутової техніки. Ваша робота важлива і необхідна, оскільки щодня ви задовольняєте потреби  дніпропетровців у різноманітних побутових послугах. Окремі слова вдячності тим підприємствах, які постійно долучаються до міських соціальних акцій, таких як пільгове обслуговування ветеранів Великої Вітчизняної війни, чорнобильців та інвалідів. Під час таких декад  люди отримують до 50% знижки на ту чи іншу побутову послуги», - зазначила заступник міського голови Ірина Зайцева.
      «Здоров’я вам і вашим родинам, сил, терпіння, гарних споживачів, відвідувачів, покупців, щоб усіх висот, які ви намітили у своїй роботі, обов’язково досягли», - додала заступник міського голови.
      Сьогодні у Дніпропетровську в сфері послуг працює 2 тисячі 486 об'єктів, у тому числі 460 підприємств та 2 тисячі 26 приватних підприємців. У 2012 році мережа підприємств сфери послуг у місті збільшилася на 136 об'єктів, створено 346 нових робочих місць. За минулий рік у місті надано послуг майже на 14 мільярдів гривень, що в діючих цінах на 9,2 % більше ніж у 2011 році, зазначають у департаменті.
   День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення відзначається щорічно у третю неділю березня. Указ про започаткування свята підписано Президентом України у 1994 році. 
altaltalt