Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Іван Куліченко привітав Нікаса Сафронова у Дніпропетровську.

altСьогодні міський голова Іван Куліченко зустрівся з російським художником Нікасом Сафроновим в рамках проведення у Дніпропетровську виставки художника під назвою «Ибранное». “Приємно вітати у нашому місті такого відомого російського художника як Нікас Сафронов. Він талановита людина, підтвердженням цього є те, що колекціонери світу придбали понад 800 його робіт. Серед володарів картин Нікаса Сафронова багато зірок, акторів, політиків. Для Дніпропетровська — честь вітати таку людину. Виставка художника працюватиме у Дніпропетровському художньому музеї майже півтора місяці”, - зазначив міський голова Іван Куліченко.
  У свою чергу Нікас Сафронов подякував Івану Куліченко за гостинність і теплий прийом у Дніпропетровську. “Учора я вперше прилетів до Дніпропетровська, у вас гарне місто, багато красивих будівель”, - сказав Нікас Сафронов.
  По завершенню зустрічі художник подарував очільнику міста календар і картину із зображенням храму, а Іван Куліченко презентував Нікасу Сафронову книгу про історію Дніпропетровська і тарілку з петриківським розписом.

alt

alt

alt

alt

Фото: 34.ua