Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

На сесії затвердили нову структуру виконавчих органів міської ради та заступників міського голови.

altСьогодні на засіданні 31 чергової сесії Дніпропетровської міської ради депутати затвердили структуру виконавчих органів міської ради, граничну чисельність працівників міської ради та її виконавчих органів, а також кількісний та персональний склад виконавчого комітету міської ради. “Сьогодні було затверджено нову структуру підрозділів міської ради. Зокрема, управління охорони культурної спадщини припиняє свою діяльність як юридична особа і переходить до складу департаменту комунального господарства та капітального будівництва міської ради. Організаційний відділ та відділ кадрової роботи і протокольних заходів реорганізовано в управління організаційно-кадрової роботи, департамент міжнародних зв'язків та інвестиційних проектів  - в  управління  міжнародних зв'язків, а  департамент промисловості, енергетики та підприємництва - у департамент промисловості, підприємництва та інвестицій. В результаті реоганізації кількість працівників міської ради скоротилась на 15 осіб ”, - зазначив перший заступник міського голови Володимир Мелещик.
  За його словами, наразі у районних радах теж проводиться робота щодо упорядкування штату, там планується зменшити кількість працівників на 24-26%. 
  Граничну чисельність працівників Дніпропетровської міської ради та її виконавчих органів затверджено у кількості 675 осіб. Кількісний та персональний склад заступників міського голови: Мелещик  Володимир Адамович — перший заступник міського голови, Медведчук Володимир Миколайович — заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, Зайцева Ірина Георгіївна —  заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, Лозенко Олена Валентинівна — заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, Отченко Микола Миколайович — заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів — керуючий справами виконкому міської ради, Рудяк Олександр Опанасович — заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, директор департаменту охорони здоров'я Дніпропетровської міської ради.