Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Семінари-презентації віртуального офісу електронних послуг «Відкрита влада».

  На сьогодні близько 200 підприємців відвідали семінари-презентації Віртуального офісу електронних послуг «Відкрита влада». Про це повідомили у департаменті промисловості, енергетики та підприємництва Дніпропетровської міської ради. На семінарах розповідають про впровадження електронного документообміну між дозвільними центрами, дозвільними органами та суб’єктами господарювання. Під час семінарів підприємців навчають користуватись електронним кабінетом підприємця у віртуальному офісі електронних послуг Дніпропетровської області «Відкрита влада» (e-services.dp.gov.ua). Це дасть змогу отримувати інформацію про хід опрацювання власної дозвільної справи, користуватись електронними консультаціями уповноваженого представника дозвільного органу тощо, зазначають у департаменті.
  Семінари вже відбулись у Ленінському, Красногвардійському, Амур –Нижньодніпровскому, Індустріальному та Самарському районах міста, найближчим часом вони відбудуться у Жовтневому та Бабушкінському районах.  Бажаючимвзяти участь у відкритих семінарах необхідно звертатися за телефонами: 726-33-25, 726-32-07.
  Безкоштовні тематичні семінари-презентації для підприємців  проводяться в рамках програми розвитку малого і середнього підприємництва у Дніпропетровську, додають у департаменті.