Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Центрі «Відкрита влада» протягом року надали понад 560 тисяч консультацій.

alt  Майже 565 тисяч консультацій та понад 11 тисяч послуг надано за 2012 рік Центром  адміністративних послуг «Відкрита влада» Дніпропетровської міської ради. Про це повідомили у самому центрі. Найчастіше містяни зверталися за консультаціями щодо  укладання договорів аренди, приватизації земельних ділянок тощо. Більшість послуг стосувались надання копій архівних документів,  різних видів довідок для оформлення пенсій та приватизації квартир. У 2012  році у Центрі «Відкрита влада» почали додатково надавати первинну правову допомогу. Безоплатна правова допомога включає різні види правових послуг, а саме: надання правової інформації, консультацій і роз'яснень з правових питань, складання заяв, скарг та інших документів (окрім документів процесуального характеру) тощо. Так, з лютого 2012 року за правовою допомогою  звернулось 66 осіб, всі вони отримали необхідні консультації, зазначають у Центрі «Відкрита влада».
  Окрім  надання консультацій та послуг Центр адміністративних послуг «Відкрита влада» Дніпропетровської міської ради також надає відповіді на інформаційні запити. Протягом минулого року туди надійшло майже 1, 5 тисячі інформаційних запитів, зокрема,  1 тисяча 222 - від фізичних осіб, 119 - від юридичних, 74 - від об’єднань громадян. В основному мешканці міста звертаються особисто та електронною поштою, рідше – користуються факсом та поштою. Запитувачів цікавили копії рішень сесії, розпоряджень міського голови,а також інформація щодо діяльності комунальних підприємств міста, повідомлять у Центрі «Відкрита влада».
  Центр «Відкрита влада» Дніпропетровської міської ради  працює з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 20.00 години. Телефон для довідок: 745-36-42, додаткову інформацію щодо роботи Центру можна знайти на сайті [email protected]. Поштова адреса, за якою слід направляти письмові запити - 49000, пр. Карла Маркса, 75.