Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Міські дороги прибирали понад 70 спецмашин.

altКомунальні служби міста звертаються до водіїв з проханням не залишати автомобілі на узбіччі вулиць і доріг міста, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки. Минулої ночі до прибирання від снігу та посипання міських доріг долучилися 74 машини, серед них 34 піскорозкидувача, 31 одиниця снігоочисної техніки та 9 навантажувачів. Загалом комунальники використали 796 тонн соляно-піщаної суміші та 10 тонн чистої солі. Техніка продовжує  прибирати дороги і за необхідності працюватиме цілодобово, повідомляють у департаменті комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міської ради.
  Понад тисячу двірників зранку були задіяні у прибиранні від снігу та посипанні прибудинкових територій та пішохідних доріжок. На цю годину вже використано 16 тонн посипної суміші, зазначають в управління житлового господарства міської ради.
  У свою чергу комунальне підприємство “Управління контролю за благоустроєм міста” звертається до керівників та власників офісів, магазинів, організацій, установ та підприємств усіх форм власності із закликом очистити від снігу прилеглу територію, у тому числі і пішохідні доріжки. На сьогодні розмір штрафу за порушення правил благоустрою (згідно зі статтею 152 Адміністративного кодексу України) складає від 340 до 1 тисячі 360 гривень для фізичної особи та від 850 до 1 тисячі 700 гривень для юридичної, зазначають на підприємстві.