Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

На ремонт лікувальних закладів виділено понад 9 мільйонів гривень.

  Понад 5 мільйонів гривень із міського та 4 мільйони гривень із обласного бюджету було виділено минулого року на ремонт лікувальних закладів міста. Про це повідомили у департаменті охорони здоров'я Дніпропетровської міської ради. З-поміж іншого, на ці кошти проводилась реконструкція будівлі колишнього притулку для розміщення у ньому амбулаторії Центру первинної медико-санітарної допомоги № 4 (вул. Набережна Перемоги). Також минулого року розпочато капітальні ремонти у Центрі первинної медико-санітарної допомоги № 8 (вул. С. Ковалевської) та № 5 (вул. Квітки Основ'яненко). Окрім того, у 2012 році проведено поточні ремонти в 52 амбулаторіях загальної практики сімейної медицини 12 Центрів первинної медико-санітарної допомоги міста, зазначають у департаменті.
  Цього року планується завершити реконструкцію будівлі Центру первинної медико-санітарної допомоги № 4 (вул. Набережна Перемоги). Також у планах продовжити та завершити капітальні ремонти будівель Центрів № 8 та № 5 та розпочати капітальний ремонт у Дніпропетровському центрі первинної медико-санітарної допомоги № 4 (вул. Ламана, 4). Заплановано обстежити та підготувати проектно-кошторисну документацію для подальшого проведення капітальних ремонтів 3 будівель Центрів, додають у департаменті.
  На сьогодні у Дніпропетровську існує 12 Центрів первинної медико-санітарної допомоги, в яких розташовано 72 амбулаторії загальної практики сімейної медицини та 17 філій амбулаторіїв.