Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Привітання міського голови з Новим 2013 роком!

alt      Шановні мешканці Дніпропетровська!  Дорогі земляки!
      Вітаю Вас із Новим 2013 роком!
      Цей рік був непростим, проте місто багато працювало і має чим пишатися. 2012-го створено цілий спортивний комплекс у Молодіжному парку відпочинку та дозвілля: відкрито спортивний палац «Льодова арена», облаштовано майданчик для занять екстремальними видами спорту та збудовано повнорозмірне футбольне поле; на площі 80-річчя області відкрито комплекс «Події та люди» - своєрідний міні-музей про історію рідного краю, також у місті відремонтовано десятки кілометрів доріг, встановлено більше двохсот дитячих та спортивних майдачиків. Таких вагомих результатів досягнуто спільними зусиллями влади та мешканців міста.
   Ми маємо багато планів на новий рік, як-то: реконструкція вулиці Робочої, зведення житлового будинку у Придніпровську, будівництво нового приміщення музичної школи №3, продовження прокладання об’їзної дороги та метрополітену.Упевнений, що разом із Вами ми втілимо у життя всі нові проекти. І щиро дякую Вам за підтримку, розуміння і плідну роботу на благо рідного Дніпропетровська.
  Бажаю, щоб у Новому році здійснилися найзаповітніші мрії. Миру Вам, достатку й міцного здоров’я. Нехай свята принесуть незабутні враження, а новий рік виправдає сподівання і подарує нові звершення.
   З Новим роком і Різдвом Христовим!  

 

     З повагою
Дніпропетровський міський голова                                                  Іван Куліченко