Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

На проспекті Правди відкрито два підземні пішохідні переходи.

alt  На проспекті Правди після капітального ремонту відкрито два підземних пішохідних переходи: в районі вулиці Калинової та Юр’ївської розв’язки. На початку вересня після реконструкції було відкрито перехід в районі вулиці Байкальської. “Сьогодні запрацювали ще два переходи на проспекті Правди. Роботи виконані у повному обсязі за виключенням переходу на вулиці Калиновій. Тут залишилося закінчити роботи пов'язані з відкриттям четвертого входу-виходу, зокрема, перенести комунікації і за два-три місяці додатковий вихід буде відкрито. Переходи обладнані камерами відеоспостереження і у спеціальній кімнаті черговий на комп'ютері слідкуватиме за порядком. Окрім того, усі три переходи обладнані підйомником з кнопкою виклику чергового для допомоги людям з обмеженими фізичними можливостями, пандусами для матусь з колясками, а також перилами”, - зазначив міський голова Іван Куліченко.
  За словами очільника міста, проблемою є те, що не дивлячись на функціонування підземного переходу деякі мешканці перебігають дорогу по проїжджій частині. “Як показує практика роботи підземного переходу на вулиці Байкальській, знаходяться такі, що минають перехід і  перебігають дорогу. З огляду на це плануємо на перехрестях улаштувати огородження, які заборонятимуть переходити дорогу, а на світлофорах плануємо відключати  секції, які дозволяють перехід пішоходам”, - додав міський голова.
  Під час капітального ремонту пішохідних підземних перехів в районі вулиці Калинової та Юр’ївської розв’язки були відремонтовані несучі конструкції, улаштовано внутрішнє гідроізоляційне покриття, замінено сходи існуючих входів, виконані роботи з організації водовідводу, укладено плитку, влаштовано над входами закриті скляні павільйони, відновлено електроосвітлення підземних переходів, зазначають у департаменті комунального господарства та капітального будівництва міської ради.alt
altaltaltalt