Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Містян закликають вчасно розраховуватися за вивезення сміття.

  Вчасно розраховуватися за послуги з вивезення твердих побутових відходів та не накопичувати боргів. З таким закликом до мешканців міста звертаються в управлінні з охорони навколишнього природного середовища Дніпропетровської міської ради. У середньому 60 % мешканців Дніпропетровська регулярно розраховуються за вивезення сміття, у приватному секторі показники проплат значно нижчі, зокрема, лише 20 % дніпропетровців, які мешкають у приватному секторі, вчасно сплачують за вивіз твердих побутових відходів, усі інші цього не роблять, наголошують в управлінні.
  Загалом на сьогодні дніпропетровці за цю послугу компаніям-перевізникам сміття завинили понад 42,5 мільйонів гривень (з урахуванням боргів минулих років), зазначають в управлінні.   Уточнити свої борги можна в абонслужбах компаній-перевізників твердих побутових відходів: ТОВ «Грінко-Дніпро» за тел. 790-06-11 (12), ТДВ «Дніпрокомунтранс» - тел. 776-57-71.
  У Дніпропетровську послуги з вивезення сміття надають дві компанії: Амур-Нижньодніпровський район, Красногвардійський район, Самарський район — “Грінко-Дніпро”, Жовтневий, Бабушкінський, Кіровський, Ленінський та Індустріальний — “Дніпрокомунтранс”.