Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Ансамбль “Юність Дніпра” отримав Гран-Прі на ІІ Міжнародному фестивалі-конкурсі «Grand Music».

altВокально-хореографічний ансамбль “Юність Дніпра” Дніпропетровської міської ради  отримав Гран-Прі на ІІ Міжнародному фестивалі-конкурсі «GrandMusic» у номінації професійний ансамбль. Фестиваль-конкурс проходив з 6 по 10 грудня у польському місті Свідниця. Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. На конкурсі дніпропетровський ансамбль представив дві програми: стилізовану національну та естрадну. Суперниками дніпропетровців були творчі колективи з інших міст України, а також Росії, Польщі та Німеччини.
  Під час гала-концерту голова фестивального комітету вручила ансамблю “Юність Дніпра” Міжнародну премію за розвиток і зміцнення відносин між Україною та Польщею, а директор будинку культури міста Свідниця запросив дніпропетровський колектив у наступному році виступити з концертами для польських глядачів у містах Свідниця, Держньов та Бєлава зазначають в управлінні.
  Вокально-хореографічний ансамбль “Юність Дніпра” працює з грудня 2011 року у складі  24 професійних артистів вокального, хореографічного та інструментального жанрів. Директором ансамблю є Тетяна Баскіна, а художнім керівником — заслужений працівник культури України Валерій Баскін.