Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Іван Куліченко привітав переможців міжнародних змагань з воркауту.

Іван Куліченко привітав переможців міжнародних змагань з воркаутуСьогодні у міській раді привітали переможців міжнародних змагань з воркауту «Кубок націй». Міський голова Іван Куліченко особисто поздоровив спортсменів із перемогою і відзначив подяками. “Сьогодні  модно бути сильним, вести здоровий спосіб життя  і воркаут  цьому сприяє.  8 грудня у Москві відбулися змагання з воркауту «Кубок націй» і у завзятій боротьбі зі збірною командою Росії наша збірна у складі дніпропетровських спортсменів отримала перемогу. Приємно відзначити, що воркаут як рух зароджувався у нашому місті. 2012-го у різних районах міста ми відкрили майданчики для занять воркаутом. На цьому ми не зупиняємося і в наступному році плануємо відкрити ще з десяток таких майданчиків. Це спорт, який дає загальний фізичний розвиток людини будь-якого віку”, - зазначив міський голова Іван Куліченко.
  Очільник міста також подякував спортсменам за те, що своєю перемогою вони прославляють Україну, у тому числі і Дніпропетровськ, а також побажав не зупинятися на досягнутому і підверджувати свою майстерність на майбутніх змаганнях. Наприкінці зустрічі  голова всеукраїнської організації “Street Wourkout” Денис Мінін вручив міському голові Івану Куліченку подяку за підтримку у розвитку воркауту у нашому місті.
  Україну на змагання з воркауту «Кубок націй» представляли 6 спортсменів, 3-є з них із Дніпропетровська — це Євген Кочерга (студент ДНУ), Михайло Корнієнко (студент ДНУ)  та Руслан Огійко (учень 10 класу школи №123). 
  Воркаут — сучасний молодіжний напрямок, направлений на розвиток фізичних та розумових параметрів людини. Заняття та тренування воркаутом проходять переважно на свіжому повітрі. При цьому можна використовувати практично все, що дозволяє виконувати вправи на розвиток свого тіла. Найпопулярнішими є турнік та бруси, але це можуть бути й древа, паркани, різні металеві конструкції, стіни, парапети. Опорою можна використовувати навіть тіло товариша.

alt

alt

alt

alt

alt