Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Іван Куліченко наказав активізувати роботу з посипання автошляхів та тротуарів.

altСьогодні на нараді міський голова Іван Куліченко поставив комунальникам задачу активізувати посипання автошляхів, пішохідних доріжок та тротуарів і закликав керівників комунальних підприємств особисто контролювати цю роботу. На цю годину до посипання пішохідних доріжок долучилися близько 1000 працівників житлових підприємств, повідомляють в управлінні житлового господарства. Посипати міські дороги виїхало 38 спеціалізованих машин. Для посипання автошляхів міста вже використано 800 тон пісчано-соляної суміші. У разі необхідності спеціальна техніка працюватиме цілодобово, додають у департаменті.
  Комунальники  звертаються до водів з проханням не паркувати свої авто на узбіччі доріг, а також бути ввічливими і без перешкод пропускати спеціальну техніку, задіяну на прибиранні та посипанні доріг. За складних погодних умов краще утриматися від поїздок власним транспортом, якщо в цьому немає нагальної потреби, наголошують у департаменті комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міської ради.
  Загалом для посипання міських автошляхів заготовлено 25 тисяч тонн піску, солі та піщано-соляної суміші, а також підготовлено 110 одиниць спеціальної техніки, додають у департаменті.