Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У місті складено 46 протоколів за порушення правил блаоустрою.

altЗа останній місяць у Дніпропетровську складено 46 протоколів щодо порушення правил благоустрою. Про це повідомили на комунальному підприємстві «Управління контролю за благоустроєм міста». Найбільше - 15 порушень зафіксовано щодо несвоєчасного прибирання зрізаних гілок, сухостою та вивезення опалого листя. 11 протоколів складено за проведення земляних робіт  без одержання ордеру,  9 протоколів – за фактом розклеювання інформаційної продукції у непризначених для цього місцях - на парканах, огорожах, стовпах, зупинках та під’їздах. Офіційно дозволеними місцями для розклеювання об'яв вважаються інформаційні дошки, розміщені на під'їздах житлових будинків. Окрім того, інспектори фіксували такі порушення як зайняття міської території, недотримання вимог при проведенні земляних робіт, пошкодження газонів, незадовільний стан фасадів та інше, зазначають на комунальному підприємстві.
  На підприємстві повідомляють, що зазвичай характер порушень залежить від пори року. Восени інспектори найчастіше протоколи складають щодо несвоєчасного прибирання сухого листя, взимку - щодо запізнілого прибирання снігу та льоду. Усі протоколи направляються на розгляд адміністративної комісії, яка і призначає розмір штрафу. Штраф за порушення правил благоустрою становить від 340 до 1700 гривень, додають на підприємстві.
  Щодо порушення правил благоустрою необхідно звертатися до комунального підприємства «Управління контролю за благоустроєм міста» за адресою: вул. Червона, 22А, або за телефоном 726-60-35.