Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У місті відбувся турнір з футболу «Молодь!Громада!Влада!»

alt
  7 команд взяли участь у турнірі з футболу « Молодь!Громада!Влада!», який проходив у Молодіжному парку відпочинку та дозвілля. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Серед учасників змагань була інтернаціональна команда «Скорпіонс», гравці якої – іноземні студенти Дніпропетровської медичної академії, родом із Мароко, Алжиру, Лівану та Тунісу. У турнірі взяли участь футболісти віком від 17 до 25 років, зазначають в управлінні.
  У фінальному поєдинку зійшлись кращі команди турніру - ФК «Дніпропетровськ» та ФК «Вікторія», обидві команди дніпропетровські. Це був справжній футбольний двобій з пенальті, видаленням гравців з поля та яскравими голами. У першому таймі активніше грали футболісти ФК «Вікторія», які створили чимало небезпечних моментів біля воріт суперника, але результат після першого тайму був 1:1. Після перерви гравці ФК «Дніпропетровськ» переломили хід поєдинку та змогли вибороти перемогу із рахунком 3:2, повідомляють в управлінні.
  Організатори турніру – Дніпропетровська обласна громадська організація «Спортивний клуб «Престиж», Всеукраїнська спілка громадських організацій «Молодь!Громада!Влада!» та управління молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.
altalt alt