Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Семінари-лекції для підприємців.

  4 та 5 грудня у Дніпропетровську для посадових осіб суб'єктів підприємницької діяльності проходитимуть безкоштовні семінари-лекції  щодо роз’яснення правового регулювання відносин між виробниками, продавцями та споживачами, у тому числі під час перевірок суб'єктів підприємницької діяльності (СПД) контролюючими та правоохоронними органами. Про це повідомили у департаменті споживчого ринку і сфери послуг Дніпропетровської міської ради.
  4 грудня о 13.00 семінарвідбудеться  для посадових осіб СПД, що здійснюють діяльність у сфері торгівлі продуктовими та не продуктовими товарами: «Порядок здійснення заходів державного нагляду (контролю). Особливості застосування чинного законодавства при перевірках суб′єктів підприємницької діяльності органами місцевого самоврядування. Відповідальність суб’єктів підприємницької діяльності та їх посадових осіб за порушення у сфері захисту прав споживачів».
  4 грудня о 16.00  для посадових осіб СПД, що здійснюють діяльність у сфері дистанційної торгівлі (інтернет-магазини) та у сфері гарантійного ремонту у сервісних центрах: "Основи споживчого законодавства України у сфері дистанційної торгівлі" та "Основи споживчого законодавства України у сфері гарантійного ремонту технічно складних побутових товарів", хазначають у департаменті. 
  5 грудня о 16.00 для посадових осіб СПД, що здійснюють діяльність у закладах ресторанного господарства: "Основи законодавства України у сфері захисту від табакокуріння" та "Основи законодавства України у сфері авторського права і суміжних прав".
  Семінари відбудуться у приміщенні департаменту споживчого ринку і сфери послуг за адресою вул. Чичеріна, 20. Попередня реєстрація на семінар є обов’язковою: тел. 379-08-79, 066-36-11-225, 093-337-40- 04, 098-634-05-73 або  [email protected],  [email protected].
   Безкоштовні тематичні семінари-лекції для  посадових осіб суб'єктів підприємницької діяльності проводяться в рамках програми захисту прав споживачів м. Дніпропетровська на 2011-2015 роки, додають у департаменті.