Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У місті заготовлено понад 25 тисяч тонн суміші для посипання доріг.

alt  Дніпропетровськ готовий до прибирання магістралей у зимовий період, зокрема, для розчищення доріг підготовлено 110 одиниць спеціальної техніки та заготовлено понад 25 тисяч тонн піску, солі та піщано-соляної суміші. Про це під час виїзної робочої наради за участю голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула повідомив перший заступник міського голови Анатолій Крупський. “На сьогодні вже затверджені маршрути, за якими працюватиме техніка, переважно це титульні вулиці, мости, шляхопроводи. У разі необхідності буде задіяна техніка 10 спеціалізованих комунальних та приватних підприємств. В цілому усі машини підготовлені, є запас паливо-мастильних матеріалів і з погіршенням погодних умов вони виїдуть прибирати міські автошляхи”, - зазначив Анатолій Крупський.
  За його словами, спеціалізовані підприємства вже переведені на роботу в режимі цілодобового чергування. У випадку зниження температури повітря і випадіння першого снігу техніка стане до роботи. В першу чергу прибиральні та посипальні машини працюватимуть на магістралях руху громадського транспорту, а також на житлових масивах, додав перший заступник міського голови.
  За інформацією департаменту комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міської ради, спеціальна техніка прибиратиме магістралі загальною площею понад 5 мільйонів квадратних метрів, решта доріг будуть закріплені за районами та підприємствами, на території яких вони знаходяться. 
altaltaltaltaltaltalt