Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Про розвиток малого і середнього бізнесу на 2013 рік говорили у центрі підприємництва.

         22 листопада у центрі підприємництва Дніпропетровської міської ради відбувся круглий стіл щодо пріоритетних напрямків роботи з розвитку малого і середнього бізнесу на  2013 рік, повідомляють в управлінні регуляторної політики та підприємництва Дніпропетровської міської ради. У роботі круглого столу взяло участь близько 40 учасників, серед яких були представники Державної податкової служби у Дніпропетровській області,  Головного управління Держтехногенбезпеки у Дніпропетровській області, члени координаційної ради з питань розвитку підприємництва міської ради, керівники районних управлінь соціально-економічного розвитку.
       Учасники заходу з-поміж іншого обговорили вплив реформування податкової системи на розвиток малого та середнього бізнесу,  виконання та затвердження ряду рішень міської ради, доручень тощо. Учасниками  круглого столу  запропоновано провести у І кварталі 2013 року    засідання круглого столу з  питань взаємодії влади та бізнесу щодо сприяння зайнятості населення та стимулювання створення нових робочих місць, а також сприяння розвитку молодіжного підприємництва, зазначають в управлінні.
      Круглий стіл щодо пріоритетних напрямків роботи з розвитку малого і середнього бізнесу на  2013 рік проходив в рамках  реалізації міської програми розвитку малого і середнього підприємництва. Загалом упродовж 2011-2012 років в рамках програми для підприємців проведено: 5 майстер – класів,  7 зустрічей у форматі круглого столу за участю представників бізнесу та керівників органів влади; 20 засідань координаційної Ради, 18 навчальних семінарів з актуальних питань ведення бізнесу, на сайті  Центру підприємництва Дніпропетровської міської ради (bc.dniprorada.gov.ua)  розміщено 21 курс дистанційного навчання, підготовлено 8 методичних видань з правових питань,  додають в управлінні.