Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпропетровську за девять місяців надано послуг на понад 9 мільярдів гривень.

  У Дніпропетровську за девять місяців цього року було надано послуг на понад 9 мільярдів гривень — це на  2,9% більше, ніж за аналогічний період 2011 року. Про це повідомили у департаменті споживчого ринку і сфери послуг Дніпропетровської міської ради. З початку року у місті відкрито 98 нових об'єктів сфери послуг, на яких створено 234 нових робочих місця.
   2012-го активно почали відкриватися об’єкти з надання послуг для дітей у сфері відпочинку та розваг. Зокрема, відкрито студію «Святковий світ»; центр «Великі події», в торгівельному центрі «Гранд-Плаза» відкрито дитячий розважальний комплекс «Малята — Хата», який пропонує дітям послуги дитячих атракціонів, послуги з організації свят, обрядів та ювілеїв, послуги дитячого кафетерію. У торговому комплексі «Славутич» для дітей  відкрито дитячу кімнату атракціонів – «Мультяшки».  Враховуючи наявний попит на задоволення послуг дозвілля дітей, практично в усіх торгівельно-розважальних комплексах протягом останніх двох років успішно працюють «дитячі кімнати». 
  За інформацією  департаменту споживчого ринку і сфери послуг Дніпропетровської міської ради, у місті у сфері послуг працюють 2,5 тисяч об'єктів.