Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпропетровську відбувся тренінг „Віртуального офісу електронних послуг".

  У Дніпропетровську відбувся тренінг для місцевих та регіональних дозвільних органів щодо впровадження програмно-апаратного комплексу електронної інформаційної взаємодії дозвільних центрів, дозвільних органів та суб’єктів господарювання „Віртуальний офіс електронних послуг Дніпропетровської області „Відкрита влада”, повідомляють в управлінні регуляторної політики та підприємництва Дніпропетровської міської ради. Захід проходив за участю розробників проекту в рамках реалізації Регіональної програми інформатизації „Електронна Дніпропетровщина”.
  Зокрема, віртуальний офіс представляє собою систему веб-порталів: зовнішній веб-портал для суб’єктів господарювання та внутрішній веб-портал для електронної взаємодії дозвільних центрів і дозвільних органів. Зареєструвавшись в особовому кабінеті на зовнішньому веб-порталі Віртуального офісу, підприємці міста та області вже до кінця цього року зможуть отримувати: повну інформацію про всі дозвільні центри, дозвільні органи та дозвільні документи області (порядок надання, регламент, перелік документів тощо); інформацію про хід розгляду справи; електронну консультацію уповноваженого представника дозвільного органу, зазначають в управлінні.
  Електронна взаємодія дозвільних центрів та дозвільних органів через внутрішній веб-портал значно підвищить ефективність їх роботи та скоротить терміни видачі результату заявнику. Головною метою спільного проекту є підвищення ефективності, якості та прозорості видачі документів дозвільного характеру органами виконавчої влади та місцевого самоврядування відповідно до європейських стандартів, додають в управлінні.