Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

До кінця року у місті встановлять два нових світлофорних об’єкти.

altЗ початку року понад 400 одиниць пішохідної дорожньої розмітки ”Зебра” нанесено біля світлофорних об’єктів в районі розташування 154 шкіл міста. Про це повідомили у департаменті взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної та оборонної роботи і з питань надзвичайних ситуацій Дніпропетровської міської ради. Окрім того, поблизу шкіл встановлено та замінено 113 дорожніх знаків „Пагорб”, „Діти”, „Обмеження максимальної швидкості”, „Пішохідний перехід”.
  Загалом в районі розташування шкіл знаходиться 60 світлофорних об’єктів, два з яких встановлено у поточному році: на перехресті вул. 20- річчя Перемоги – вул. Космонавтів та по просп. Калініна, 57. Ще один світлофор облаштований у цьому році в районі вулиці Савченка, 83 . До кінця року заплановано встановити ще два світлофорних об’єкти: на перехресті вул.Паторжинського – вул. Гоголя та вул. Шевченка – вул. Гоголя, а також капітально відремонтувати  три світлофорних  об’єкти на перехрестях: Запорізьке шосе – вул. Героїв Сталінграду; Запорізьке шосе – пров. Джинчарадзе; просп. Карла Маркса – вул. Артема,  зазначають у департаменті.
  З початку року на дев’яти ділянках вулично-дорожньої мережі міста  встановлено 18 пристроїв примусового зниження швидкості дорожньо-транспортної техніки. Окрім того, ведеться робота по встановленню та заміні пошкоджених дорожніх знаків. Так, протягом  року у місті встановлено та замінено 938 дорожніх знаків. На вулично-дорожній мережі міста комунальним підприємством “Дніпродорсервіс” нанесено  дорожню розмітку загальною довжиною 400 кілометрів. Також цього року в рамках програми по модернізації світлофорного господарства 58 світлофорних об’єктів були обладнані блоками речового супроводження та таймерами зворотнього відліку часу, додають у департаменті.