Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

До кінця року буде відкрито дві нові абонентські служби.

altДо кінця року у Дніпропетровську почнуть працювати ще дві єдині абонентські служби, у яких можна отримати будь-яку інформацію та довідки, пов'язані з комунальними платежами. Про це під час прес-конференції повідомив  директор підприємства «Міські комунальні платежі» Ігор Шевченко. За його словами зараз у місті працюють дві такі служби: на  проспекті Героїв, 20б та на вулиці Героїв Сталінграду, 14. До кінця року такі абонслужби розпочнуть роботу на Запорізькому шосе та на вулиці Робочій. “Сьогодні наше підприємство реалізує міську програму щодо реформування абонентського обслуговування мешканців міста. Одна з основних задач - створення по місту єдиних абонентських відділів. Працюють вони за принципом єдиного вікна, тобто в одному місці мешканці міста можуть отримати інформацію щодо комунальних платежів, безліч необхідних довідок, у тому числі про заборгованість за житлово-комунальні послуги, про склад сім'ї, довідки для нарахування субсидії тощо”, - зазначив Ігор Шевченко.
  В рамках зазначеної програми підприємство  “Міські комунальні платежі” розпочинає реалізацію паспортного обслуговування громадян, тобто в єдиних абонслужбах люди можуть здавати документи на отримання паспорта громадянина України, на вклейку фотографії, на прописку і виписку тощо. «Єдина абонслужба – зручний для громадян спосіб абонентського обслуговування, адже в одному місці працюють представники різних житлово-експлуатаційних служб і не треба відвідувати різні установи для отримання необхідної інформації чи довідок. Поки що такою перевагою користуються мешканці тих районів, у яких працюють абонвідділи. Після того, як вони розпочнуть роботу у кожному районі міста і буде сформована єдина база даних, містяни зможуть звернутися у будь-яку абонслужбу незалежно від того, у якому районі мешкають”, - сказав директор підприємства.
  Окрім того, підприємство активно співпрацює з банками міста щодо оплати комунальних платежів з використанням муніципальної карточки. Суть цієї системи оплати полягає у тому, що людині не потрібно заповнювати квитанцію на кожнен вид комунальних послуг, оскільки зазначена інформація знаходиться на комунальній картці. Це значно економить час і банку, і клієнта. Підприємство “Міські комунальні платежі” має власний сайт www.complatezh.info, на якому розміщена уся необхідна і корисна інформація, у тому числі і про нарахування за  житлово-комунальні послуги. На сайті в режимі он-лайн можна ставити різні питання. Окрім того, через сайт абонент можна сплатити ту чи іншу комунальну послугу.
  Єдині абоненські служби комунального підприємства “Міські комунальні платежі”: на проспекті Героїв, 20б та на вулиці Героїв Сталінграду, 14 працюють: понеділок-п'ятниця з 8.00 до 18.00 у суботу — з 8.00 до 14.00.