Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У місті відновлено понад півтори тисячі метрів телефонного кабелю.

  За останній тиждень у Дніпропетровську відновлено понад півтори тисячі метрів телефонного кабелю, завдяки цьому стаціонарні телефони почали працювати у 318 абонентів. Про це повідомили у департаменті транспорту та зв'язку Дніпропетровської міської ради. Крім того, зв'язківці виконали 13 поточних ремонтів телекомунікаційних мереж із заміною кабелю на ж/м Тополя-3, вулиці Ростовській, Фланговій,Добролюбова,  Героїв Сталінграду,  Калиновій. Завдяки цьому стаціонарні телефони запрацювали ще у 264 абонентів.
  Зв'язківці постійно скаржаться на крадіжки телефонного кабелю. Лише за вказаний період зловмисниками пошкоджено 26 ділянок  кабелю різної ємності загальною довжиною понад півтори тисячі метрів, через це без телефонного зв'язку нині залишаються 882 абонента. За всіма фактами викрадення кабелю порушено кримінальні справи, зазначають у департаменті.
  Щоб запобігти випадкам викрадання кабелю, при центрі телекомунікаційних послуг “Укртелекому” працює спеціальна мобільна група, яка спільно з представниками органів внутрішніх справ уночі патрулює об'єкти зв'язку та кабельних трас.