Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Споживачам за неякісні товари та послуги повернуто понад 72 тисячі гривень.

altЗ початку року дніпропетровцям за неякісні товари та послуги повернуто понад  72 тисячі гривень. Про це повідомили в управлінні з питань захисту прав споживачів Дніпропетровської міської ради. За вказаний період фахівцями управління було розглянуто понад 400 письмових звернень громадян щодо порушень їх прав, майже усі вони вирішені на користь заявників. Найчастіше споживачі Дніпропетровська скаржаться на непродовольчі товари, а саме побутову техніку, телефони, меблі, а також на якість надання тих чи інших послуг.
  На сьогодні фахівці управління перевірили 109 підприємств на дотримання правил торгівельного обслуговування населення, перевірено товарів на суму 157 тисяч гривень. За результами цих перевірок було надано приписів про тимчасове припинення реалізації товарів на суму 78 тисяч гривень, зазначають в управлінні.
  У разі придбання неякісного товару можна звертатись до управління з питань захисту прав споживачів за телефоном 379 – 08 – 79, або за адресою вул. Високовольтна, 14 з 10.00 до 17.00. Окрім того, безкоштовну консультативну допомогу можна отримати у консультаційному пункті за адресою: вул. Плеханова, 16.