Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпропетровців просять сплатити борги за спожите тепло.

alt На сьогодні усі котельні міста подають тепло згідно температурного графіку. Про це під час прямої телефонної лінії повідомив заступник міського голови Володимир Медведчук. “Окрім подачі тепла деякі котельні подають у житлові будинки й гарячу воду. Надалі подача гарячої води  залежатиме від вчасної сплати населення за цю послугу. Загалом з моменту запуску тепла серйозних аварій не було, фіксувалися дрібні пошкодження, які одразу ж ліквідовувалися, наприклад, така досить розповсюджена проблема як повітряні пробки у стояках житлових будинків. ”, - зазначив Володимир Медведчук.
           Під час прямої телефонної лінії заступник міського голови вкотре нагадав дніпропетровцям про вчасну сплату за надану  послугу. На сьогодні мешканці міста заборгували за тепло 190 мільйонів гривень.  Є такі житлові будинки, борг яких досягає 200-300 тисяч гривень. Ті, хто одразу не можуть сплатити свій борг, можуть оформити реструктуризацію, тобто сплатити його частинами. Малозабезпечені громадяни можуть оформити субсидію, яка значно економить кошти на оплату усіх житлово-комунальних послуг, у тому числі і на теплопостачання, додав Володимир Медведчук.   
           У Дніпропетровську 542 котельні, з них 385 знаходяться у комунальній власності. Послуги централізованого опалення надають чотири комунальні підприємства: “Дніпропетровські міські теплові мережі”, “Теплоенерго”, “Коменергосервіс” та “Теплотранс”.