Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

В Одинківці відкрилися додаткові групи в дитсадку.

       На житловому масиві Одинківка відкрилися дві нові групи у дитячому садку по вулиці Спогадів, 14-а. До цього часу у цій будівлі знаходився дитячий будинок, у якому перебувало лише 7 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. З огляду на це міською радою було прийнято рішення реорганізувати дитячий будинок у дошкільний навчальний заклад.
      “Мешканці приватного сектору Самарського району неодноразово зверталися щодо  недостатньої  кількісті місць у дитячих садках їх району. Враховуючи той факт, що у кошньому дитячому будинку залишилося усього 7 дітей, було прийнято рішення реорганізувати колишній дитячий будинок у дитсадок. Дітки з колишнього дитбудинку переїдуть до дитячого будинку на житловому масиві Тополя. У цій будвілі ми відремонтували кімнати на перші дві групи, зберегли колектив і навчальний заклад отримує сьогодні нове життя. Ставимо перед собою завдання до весни капітально відремонтувати усі приміщення дитячого садку, виконати роботи з благоустрою прилеглої території. Загалом цей дитячий садок розрахований на 6 груп для 110 дітей”, - зазначив міський голова Іван Куліченко.
      У вересні на житловому масиві Тополя відкрито дитячий садок № 207 на 2 групи, у будівлі якого рашіне знаходився дитячий будинок. Загалом з початку року у дитячих садках міста відкрито    12  додаткових груп, до кінця року планується відкрити ще 13, повідомляють в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради.