Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпропетровську відкрився майданчик для занять WorkOut.

alt   У Дніпропетровську на базі стадіону вагоноремонтного заводу відкрився майданчик для занять WorkOut– вуличними тренуваннями. На майданчику встановлено спеціальний комплекс із турніків та брусів. «Сьогодні чудове спортивне свято, яке підтримали юнаки, об’єднані таким спортивним рухом як воркаут. До кінця року у місті буде встановлено ще три таких комплекси, а 2013-го плануємо облаштувати у різних районах міста мінімум десять подібних майданчиків. Приємно відзначити, що у нашому місті до воркауту долучилося вже близько трьох тисяч молодих людей. Ми будемо їх підтримувати і створювати умови, щоб Дніпропетровськ і надалі славився представниками цього спортивного руху», - зазначив перший заступник міського голови Анатолій Крупський.
  За словами голови всеукраїнської громадської організації «StreetWorkoutUkraine» Дениса Мініна, на новому майданчику працюватиме координатор - це профісійний інструктор, який безкоштовно консультуватиме охочих щодо правил тренування та харчування. «З відкриттям нових майданчиків ми надаватимемо професійного інструктора на кожен об'єкт. Майданчик  для вуличних тренувань StreetWorkOut— це набір елементів (турніки, бруси), на яких можна прокачати практично усі групи м'язів, окрім ніг», - сказав Денис Мінін.
  Церемонію відкриття майданчику супроовджувало спортивне свято «Веселі старти», у якому взяли участь чотири шкільні команди, а також відкрите тренування з регбі.
  Воркаут — сучасний молодіжний напрямок, направлений на розвиток фізичних та розумових параметрів людини.
altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt