Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Близько 400 тисяч консультацій надано Центром «Відкрита влада».

alt З початку року Центром адміністративних послуг «Відкрита влада» Дніпропетровської міської ради надано майже 130  тисяч послуг та близько 400 тисяч консультацій. Про це повідомили у самому центрі. Основна маса звернень -  від мешканців Бабушкінського та Індустріального районів, рідше звертались жителі Кіровського та Жовтневого районів. Більшість звернень стосувалися  реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців, зазначають у  Центрі «Відкрита влада».
  Окрім надання консультацій та послуг Центр адміністративних послуг «Відкрита влада» Дніпропетровської міської ради також надає відповіді на інформаційні запити. З початку року туди надійшло 1 тисяча 37 інформаційних запитів, зокрема,  912 - від фізичних осіб, 82 - від юридичних, 43 - від об’єднань громадян. В основному мешканці міста зверталися особисто та поштою, рідше - користуються електронною поштою. Більшість запитів стосувалися надання документів, необхідних для приватизації житла, видачі ордерів на видалення зелених насаджень, оформлення дублікатів свідоцтв про право власності на житло, також містяни зверталися за копіями рішень сесії, виконкому та розпоряджень міського голови, повідомлять у Центрі «Відкрита влада».
  Центр «Відкрита влада» Дніпропетровської міської ради  працює з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 20.00 години. За довідками слід звертатися за телефонам 745-36-42, додаткову інформацію щодо роботи Центру можна знайти на сайті [email protected]. Поштова адреса, за якою слід направляти письмові запити - 49000, пр. Карла Маркса, 75.