Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Івана Куліченка нагороджено Орденом князя Ярослава Мудрого.

Івана Куліченка нагороджено Орденом князя Ярослава МудрогоСьогодні у Києві на ювілейних зборах Асоціацій міст України Президент України Віктор Янукович нагородив очільника Асоціації Івана Куліченка Орденом князя Ярослава Мудрого п'ятого ступеня. Про це повідомили в Асоціації міст України.
  «20-річний ювілей Асоціації - важлива дата, адже з дня заснування ми беремо активну участь у розвитку законодавчої бази місцевого самоврядування, реформуванні бюджетної політики та вирішенні інших важливих для територіальних громад питань», - зазначив під час урочистостей Іван Куліченко .
  З 2000 року Іван Куліченко був віце-президентом асоціації, 2006 його обрали  Президентом, у 2010 повторно переобрали Президентом цього об'єднання.
   Асоціація міст України заснована у 1992 році, на той час до її складу входило 35 міст. Сьогодні вона об'єднує 558 міст, селищ і сіл, в яких мешкає понад 80% населення України. З часів свого заснування асоціація лобіює інтереси територіальних громад у центральних  та регіональних органах державної  влади, інформує громадськість про проблеми місцевого самоврядування та пропонує шляхи  вирішення цих проблем тощо.