Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Триває поточний та капітальний ремонт у житлових будинках.

altЗ початку року в Дніпропетровську поточний ремонт виконаний в 337 житлових будинках, капітальний — у 119. Про це повідомили в управлінні житлового господарства Дніпропетровської міської ради. Зокрема, у 98 житлових будинках відремонтовано крівлю, в  53 - санітарно-технічні системи, в 148 - відновлена робота ліфтів, у 88 будинках відремонтовано фасади,  у 18 будинках виконано ремонт внутрішньобудинкових електромереж. Капітальний і поточний ремонт виконаний коштом міського бюджету на загальну суму понад 32 мільйони гривень, зазначають в управлінні.
  Загалом цього року на капітальний і поточний ремонт житлових будинків у міському бюджеті передбачено понад 48 мільйонів гривень. Житлові будинки ремонтуються згідно титульних списків. Кошти розподіляються в першу чергу на ремонт покрівель, ліфтів, сантехсистем у підвалах будинків, додають в управлінні.
  На обслуговуванні управління житлового господарства міської ради знаходиться 6 тисяч 114 житлових будинки, з них 3 тисячі 515 з центральним опаленням.