Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Школи, дитячі садки та лікарні готові до опалювального сезону.

altУ Дніпропетровську усі комунальні заклади освіти, а їх 367, стовідсотково готові до опалювального сезону. Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради. З-поміж іншого, відремонтовано понад 2,5 тисячі  метрів мереж теплопостачання (88%) та 860 метрів мереж водопостачання та водовідведення (60%). Крім того, капітально відремонтовано майже 7 тисяч квадратних метрів покрівель приміщень закладів освіти та  виконаний ремонт 22 додаткових груп у дитячих садках, зазначають  в управлінні.  Сьогодні триває підписання паспортів готовності котелень, які працюють при навчальних закладах.
  На сьогодні акти готовності до роботи в осінньо-зимовий період отримали усі  12  центрів медико-санітарної допомоги, повідомляють у департаменті охорони здоров'я Дніпропетровської міської ради. Зокрема, у центрах та амбулаторіях відремонтовано  150 погонних метрів мереж теплопостачання, 100 погонних метрів мереж водопостачання  та каналізації та 200  квадратних метрів покрівель медичних закладів.
  У Дніпропетровську працюють 367 закладів освіти, 74 з них мають власні котельні та 12 центрів медико-санітарної допомоги (до складу яких входять 72 амбулаторії загальної практики сімейної медицини), з них 2 мають власні котельні.