Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

На День міста транспорт працюватиме до 1 години ночі.

На День міста транспорт працюватиме до 1 години ночіДо 1 години ночі 9 вересня працюватиме міський пасажирський транспорт у зв'язку зі святкуванням Дня міста. Про це під час прес-конференції повідомив директор департаменту транспорту та зв'язку Дніпропетровської міської ради Валентин Мовчан. “Цієї суботи ввечері з 18.00  автобусні маршрути громадського транспорту, які рухатимуться з лівого берега, житлового масиву “Придніпровськ”, “Ігрень”, сел. Одінковка перевозитимуть пасажирів не через Новий, а через Амурський міст, а далі по вул. Набережній Леніна, Ленінградській. Автобусні маршрути, які зазвичай працюють по проспекту Карла Маркса, у цей день рухатимуться через вул. Чкалова, Комсомольську, а також через Ленінградську або Набережну Леніна, оскільки пр. Карла Маркса буде перекрито.  Окремі маршрути громадського транспорту буде скорочено. Наприклад, маршрути № 120 та 133 з 10.00  перевозитимуть пасажирів до  Мерефо - Херсонського мосту; № 23, 38, 43, 64, 98, 105, 115, 116  з 18.00 до 23.00 — до Воронцовського шляхопроводу”, - зазначив Валентин Мовчан. 
  Після закінчення святкових заходів кінцеві зупинки автотранспорту буде сконцентровано на центральних вулицях таких як Короленка, Глінки, Ширшова, Харківська, Московська, а також  біля Мерефо-Херсонського мосту, на площі Островського та проспекті Правди. У місцях кінцевих зупинок громадського транспорту чергуватиме відповідальна особа від транспортного підприємства, яка слідкуватиме за вчасною відправкою.
  З 22.00 до 24.00 працюватимуть трамвайні маршрути №  1, № 5, № 6,  № 9,  № 11,  № 12,  № 14, № 15, № 17, 18, 19. З дванадцятої і до першої години ночі майже усі ці трамвайні маршрути працюватимуть у черговому режимі. Після завершення святкувань тролейбуси №№ 3,17,20 будуть сконцентровані на пр. Воронцова зупинка «Детский сад», також тролейбуси розвозитимуть пасажирів від пл. Жовтневої по тролейбусному маршруту маршруту № 1, а також від вул. Сєрова через пр. Гагаріна на вул. Каверіна та від вул. Сєрова через пр. Гагаріна на ж/м Тополя. Роботу метрополітену буде подовжено до 24.00, додав директор департаменту.
  Цієї суботи під час святкових заходів за правопорядком слідкуватимуть більше тисячі міліціонерів, повідомив заступника начальника-начальник міліції громадської безпеки ДМУ ГУ МВС України в Дніпропетровській області Володимир Сідлецький.  Зокрема, за його словами, буде задіяний увесь гарнізон дніпропетровської міліції, допомагатимуть також  військові внутрішніх військ з Дніпропетровська та Кривого Рогу. Наряди міліції патрулюватимуть кожне місце святкування. Чергування здійснюватиметься від самого ранку і упродовж усієї ночі. Загалом, як показує практика святкування Дня міста, у ці дні правопорушень фіксується менше, ніж у звичайні дні, додав Володимир Сідлецький.