Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

На День міста у Дніпропетровську планують встановити рекорд з фітнес-марафону.

Дніпропетровськ - на День міста планують встановити спортивний рекорд  У Дніпропетровську на День міста заплановано масові спортивні заходи, повідомляють в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Зокрема, 8 вересня на набережній відбудеться пробіг “Від серця до серця”. У заході візьмуть участь близько шести тисяч юнаків та дівчат, яким доведеться подолати дистанцію від цирку до фестивального причалу. Учасники спортивної акції, якій займуть I, ІІ та ІІІ місця отримають призи.
  Цього ж дня на футбольному полі молодіжного парку відпочинку та дозвілля проходитиме дитячий фітнес-марафон. До участі у ньому долучаться дитячі команди, загалом понад 3,5 тисячі юнаків та дівчат, які синхронно повторюватимуть рухи за інструкторамии дитячо-юнацького центру “Штурм” та представниками міської федерації фітнесу. На захід запрошені представники книги рекордів України, які планують зафіксувати рекорд України з наймасштабнішого фітнес-марафону серед дітей.
  Низку спортивних заходів до Дня міста завершить товариський матч з футболу між командами Дніпропетровської та Одеської міської ради, який відбудеться 9 вересня на стадіоні “Метеор”, додають в управлінні.