Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Привітання міського голови з Днем міста!

Привітання міського голови з Днем міста! Дніпропетровську 236 роківШановні мешканці Дніпропетровська!
             Щиро вітаю вас з  нашим спільним святом - Днем міста!
           День народження міста – свято улюблене та шановане всіма дніпропетровцями. У житті нашого міста багато яскравих сторінок: з Дніпропетровськом пов’язані імена відомих державних діячів, вчених, митців, літераторів, спортсменів. Це величне свято є даниною пам’яті  наших предків, які упродовж століть будували рідне місто і заповіли нам берегти його та примножувати його славу.
   Останнім часом у нас склалася традиція до кожного свята дарувати мешканцям відновлені площі, вулиці, парки. Так до Дня міста ми збудували  Катеринославський та Театральний бульвари, Європейську площу, Алею закоханих, Набережну з фонтанами. Цього року відкриваємо реконструйовану площу 80-річчя Дніпропетровської області та футбольне поле і скейтмайданчик у Молодіжному парку. І на цьому робота не завершується, ми й надалі будемо розбудовувати наше місто і робити його ще більш красивим та затишним. Вірю, що спільними зусиллями, ми досягнемо цієї мети.
     Дорогі дніпропетровці, дякую кожному з вас за все, що ви робили та робите для рідного міста. Бажаю міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших бажань. Божого вам благословення  та нових звершень на благо рідного міста.
     Нехай наше місто процвітає. Слава Дніпропетровську і дніпропетровцям! Зі святом!
 

     З повагою
 Міський голова                                                                                 Іван Куліченко