Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Святкові концерти на День міста.

   Дніпропетровськ Святкові концерти на День містаНа День міста на Театральній площі з 14 години розпочнуться різні програми для дітей та дорослих, повідомляють в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. Для маленьків дніпропетрвців відбудеться лялькова вистава «Ляльки у цирку» Дніпропетровського лялькового театру та концертна програма «Класики місту» у виконанні камерного ансамблю «Юні віртуози» дитячої музичної школи №7.
   Ввечері о 19.00 на площі відбудеться святкова шоу-програма «Рідна земле,  Україно!». У виконанні українських оперних співаків та хору прозвучать відомі класичні твори вітчизняних та зарубіжних композиторів. Упрограмі візьме участь соліст Маріїнського театру (м.Санкт-Петербург) Віктор Луцюк, зазначають в управлінні.
   На Фестивальному причалі (з 16.00 до 19.30) на мешканців та гостей міста чекає велика концертна програма, в якій візьмуть участь кращі творчі колективи та виконавці Дніпропетровська – джаз-балет „Антарес”, вокально-хореографічний ансамбль «Юність Дніпра», вокально-хореографічний ансамбль «Жайвір» та багато інших. Там же ввечері (з19.30 до 22.00) на мешканців та гостей міста очікує виступ зірок української та російської естради - Ярослави, Любаші, гурту «Рондо», додають в управлінні.