Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Індустріальний та Кіровський райони готуються до Дня міста.

 Основним заходом до Дня міста в Індустріальному районі стане  концертно-розважальна програма «Вітання рідному місту», яка відбудеться на базі торгівельно-розважального комплексу “Караван”. Про це повідомили в Індустріальній районній раді. У святковій програмі візьмуть участь кращі колективи Центру позашкільної роботи №3.  Під час святкування передбачені ігри, конкурси, концертні номери. Загалом до Дня міста у районі заплановано безліч святкових та спортивно-оздоровчих заходів. Зокрема, 2 вересня на житловому масиві  «Самарівка»  планується провести традиційне свято вулиці Бутової - найстарішої і найдовшої вулиці району. У святкування візьмуть участь мешканці вулиці та творчі колективи району.
  З 3 по 12 вересня на базі Індустріальної філії міського дитячо-молодіжного центру вихованці шкільних клубів візьмуть участь у районному конкурсі з історії рідного міста «Я дніпропетровець». 7 вересня на базі гімназії № 138 відбудеться відкриття районної спартакіади серед шкіл району «Тобі, рідне місто, наші спортивні досягнення!». Ушколі №147 - турнір з футболу на Кубок району серед підлітків. Окрім того, у районі 
планується провести змагання з пляжного міні-футболу серед працюючої молоді району, зазначають у райраді.  Не залишаться без уваги в святкові дні ветерани і люди похилого віку. На пляжі ім. Воронцова вони зможуть взяти участь у шаховому турнірі, у районному терцентрі соціального обслуговування для них планується святковий концерт "Дніпропетровськ - моя гордість” та спортивні змагання "З фізкультурою ми дружимо", додають у райраді.
  Готуються до відзначення Дня міста і у Кіровському районі. Зокрема, цього року у парку Глоби вперше буде проведено туристичний марафон “Від покоління до покоління: минуле, теперішнє, майбутнє”, у якому візьмуть участь 11 шкільних туристичних команд. Окрім того, у парку Глоби відбудеться першість з гірьового спорту серед студентів вищих навчальних закладів району, повідомляють у Кіровській районній раді.
  На алеї закоханих вітатимуть молодят, які братимуть шлюб напередодні Дня міста. На День міста 8 вересня у сквері ім. Леніна відбудеться святковий концерт дитячих та молодіжних колективів району. У школах та вузах 1 та 2 рівнів акредитації проходитимуть конкурси авторських віршів “З любов'ю до рідного міста”, творчих робіт “Дніпропетровськ — місто майбутнього”, фотоконкурс “Замальовки Придніпров'я”, додають у райраді.