Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

На День міста проходитиме презентація-бенефіс бібліотек.

Дніпропетровськ, На День міста проходитиме презентація-бенефіс бібліотек.На День міста 8 вересня у парку ім.Л.Глоби проходитиме презентація-бенефіс бібліотек Дніпропетровська та області. Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. Цього дня у парку свою роботу представлять бібліотеки різних систем і відомств. До уваги відвудувачів парку буде представленоширокий спектр сучасних інформаційних технологій  та інноваційних бібліотечних послуг. Свою історію та сучасний розвиток презентують представники провідних бібліотек міста та області.
  Мешканці матимуть унікальну можливість познайомитись з виданнями безцінних фондів бібліотек, відвідавши тематичні виставки книжкових і періодичних видань, оволодіти новими знаннями, взявши участь у професійних майстер-класах, розважитись під час проведення пізнавальних ігор та вікторин, збільшити свої власні бібліотеки, придбавши книги у видавництв, або просто отримати корисні консультації від турботливих та уважних бібліотекарів, зазначають в управлінні. 
  Для відвідувачів парку бібліотеки підготували приємні сюрпризи: пізнавальні конкурси та захоплюючі флеш - ігри  у «Бібліотечній альтанці», безпрограшне лото «Бібліотечний дайвінг»,  пригодницький квест-мандрівку та багато іншого, додають в управлінні.
  Презентація-бенефіс бібліотек Дніпропетровська та області проводиться з метою привернути увагу мешканців міста до сучасних можливостей бібліотек, їх унікальних фондів, інноваційних послуг.