Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпропетровську відзначили день державного прапора.

У Дніпропетровську відзначили день державного прапора  У Дніпропетровську відбулося урочисте підняття державного прапора. На площі перед будинком обласної державної адміністрації, де проходив захід, зібралися близько 1000 людей – керівники області та міста, почесні громадяни Дніпропетровська, представники партій, громадських організацій та небайдужі містяни. „Державний прапор супроводжує усі гідні справи та осяює найвищі досягнення, які створюють славу Дніпропетровщини та зміцнюють велич України, - зазначив на урочистостях голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександр Вілкул. – На спортивних аренах, мистецьких подіях,  ділових самітах та міжнародних заходах жовто-блакитний стяг України здіймається в усьому світі на честь успіхів і досягнень мешканців регіону.  Прапор є надійним оберегом усіх наших справ та помислів, нашого щасливого майбутнього на рідній землі”.
  Міський голова Іван Куліченко вітаючи містян зі святом, відзначив, що поряд з місцем святкування ведеться реконструкція площі 80-річчя Дніпропетровської області, на якій буде розміщена інформація про історію та видатних людей нашого краю. „Сьогоднішнє свято – найкращий фактор виховання патріотизму, - зазначив очільник міста. – Хочу, щоб ми завжди пишалися своїм Дніпропетровськом, своєю Дніпропетровщиною, своєю Україною і своїм прапором – символом нашої незалежної країни. Бажаю всім міцного здоров’я, миру і щасливої долі у рідній Україні. Слава Дніпропетровську, слава Дніпропетровщині і слава Україні”.
  Під час церемонії очільники області та міста вручили паспорти 14-ьом юнакам і дівчатам – переможцям олімпіад та спортивних конкурсів, активістам шкільного самоврядування та відмінникам навчання.
  Завершилося свято урочистим стройовим маршем підрозділів 6-го Дніпропетровського армійського корпусу, 25-ї окремої Дніпропетровської повітрянодесантної  бригади, 93-ї окремої механізованої бригади, головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Дніпропетровській області, головного управління Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області.
  Згідно з Указом Президента  2004 року  щорічно 23 серпня в Україні відзначається День державного прапора.

alt

alt

alt

alt

alt

alt alt

alt