Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

З початку року на 64 вулицях міста відновлено зовнішнє освітлення.

altЗ початку року на 64 вулицях міста відновлено зовнішнє освітлення. Про це під час прямої телефонної лінії повідомив директор комунального підприємства “Міськсвітло” Олександр Олефіренко. «Зовнішнє освітлення відремонтовано на вулиці Набережній Заводській, Жовтневій, Зеркальній, Нікопольській, Домодєдівській, Новошахтинській, 40 років Комсомолу, Лісозаводській та на інших. На цих вулицях встановлено 1 тисяча 715 світильників та змонтовано понад 60 кілометрів повітряно-кабельних мереж. Роботи з відновлення вуличного освітлення проводяться у кожному районі міста згідно титульних списків. Освітлення відновлюється коштом міського бюджету, на ці цілі вже витрачено понад 3 мільйони 500 тисяч  гривень», - зазначив Олександр Олефіренко. До кінця  року освітлення планується відремонтувати ще на 50 вулицях — це вулиці Широка, Березнева, Марії Кюрі, Свердлова, Адміральська, Батумська, Стадіонна та інші.  За словами диреткора КП «Міськсвітло», цього року на поточний ремонт вуличного освітлення виділено 5 мільйонів 674 тисячі гривень.
  На балансі комунального підприємства “Міськсвітло” понад 2 тисячі кілометрів мережі зовнішнього освітлення, майже 63 тисячі світлоточок та 575 шаф зовнішнього освітлення.
  Щодо роботи вуличного освітлення можна звертатися до цілодобової диспетчерської служби КП “Міськсвітло”: тел. 745-31-29 та 745-13-07.