Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Визначено переможця конкурсу на створення прапора міста.

alt   Визначено переможця конкурсу на створення прапора міста. Про це під час прес-конференції повідомив начальник управління внутрішньої політики Володимир Михайлишин. «У конкурсі взяли участь більше 20 проектів від творчих колективів, громадських організацій, юридичних та фізичних осіб. На офіційному Інтернет-порталі Дніпропетровської міської ради було створено спеціалізований субдомен. На ньому містяни мали змогу ознайомитись з проектами, оцінити їх та залишити коментарі. В обговоренні проекту взяли участь понад 12 тисяч жителів міста», - зазначив Володимир Михайлишин. За його словами, три проекти-лідери, які визначені за кількістю голосів містян, були винесені на розгляд конкурсної комісії. «Під час засідання члени конкурсної комісії переможцем обрали той прапор, який набрав найбільшу кількість голосів дніпропетровців. Саме цей проект конкурсна комісія рекомендує до розгляду на засіданні виконкому, якщо його затвердять, наступним етапом буде винесення проекту рішення щодо прапора на розгляд депутатських комісій, а потім на сесію Дніпропетровської міської ради, яка відбудеться 12 вересня», - повідомив Володимир Михайлишин.
  Начальник управління внутрішньої політики наголосив, що після затвердження прапора Дніпропетровка, в планах також провести конкурс на гімн, логотип та  слоган  міста.                                  
  Міський  конкурс на створення прапора Дніпропетровська було оголошено в середині квітня. Заявки на участь у конкурсі приймали з 18 квітня по 31 травня.  
alt

alt

alt

alt