Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Жовтневий та Красногвардійський райони готуються до Дня міста.

   Під час святкування Дня міста у центральному парку культури та відпочинку ім. Т.Г.Шевченко традиційно проходитимуть розважальні програми, конкурси, молодіжні шоу-програми, а також виступатимуть творчі та художні колективи. Про це повідомили у Жовтневій районній раді. Низку заходів до Дня міста організовують вищі навчальні заклади району. Зокрема, 7 вересня відбудеться святковий концерт у палаці студентів Дніпропетровського национального университету, з 10 по 12 вересня проходитиме туристична експедиція
«Геологічні пам’ятки околиць міста Дніпропетровська», 11 вересня відбудеться огляд талантів самодіяльного мистецтва студентів Національного гірничого університету.
   В рамках святкових заходів для  підопічних районного терцентру буде організовано зустріч з поетами та композиторами міста «Таланти Дніпропетровська».Також для них 6 вересня відбудеться музично– поетичний вечір «З днем народження, Дніпропетровськ». Окрім того, у районі проходитиме турнір з міні футболуна кубок "День міста" і пам’яті Сергія Перхуна. У школах району будуть організовані зустрічі з громадськими діячами міста, випускниками шкіл, творчі звіти художніх колективів району, шкільні спартакіади, конкурси учнівських наукових робіт, фотоконкурси, зазначають у райраді. 
   Святкові заходи готує і Красногвардійський район. До Дня міста святкові концерти за участю художніх колективів району проходитимуть на майданчиках по вулиці Янгеля, 10, Каверіна, 1, Робоча, 166 (БК Машинобудівників), проспект Пушкіна, 67 (Красногвардійський РАГС), повідомляють у Красногвардійській районній раді. В районі озера у селищі Краснопілля традиційно проходитимуть народні гуляння. Для маленьких мешканців району в рамках Дня міста проводяться екскурсії до місць бойової та трудової слави Дніпропетровська, різні тематичні вікторини та конкурси, зустрічі з видатними людьми району та міста.  Для усіх мешканців району на ринку “Каверинський” буде організованоосінній сільсько-господарський ярмарок, додають у райраді.