Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Бабушкінський та Ленінський райони готуються до Дня міста.

      
  В рамках відзначення Дня міста 7 вересня на житловому масиві Тополя-2 (біля кінотеатру “Січ”) для мешканців району відбудеться святкова концертна програма за участю творчих колективів району. Про це повідомили у Бабушкінській районній раді. До Дня міста в усіх навчальних закладах району будуть проведені конкурси творчих робіт, тематичні уроки “Моє місто — моя гордість”, фотовиставки, святкові ігрові програми, екскурсії у музеї та до пам'ятних місць. Серед шкіл району буде проведено конкурс на краще шкільне подвір'я “Для тебе шкільне місто”, а серед команд училищ та технікумів району — турнір з міні-футболу на футбольному полі у парку ім. Б. Хмельницького, зазначають у райраді.
  До Дня міста на базі районного територіального центру обслуговування громадян запланована низка соціальних акцій та заходів. Зокрема, у відділі соціально-побутової адаптації терцентру відбудеться концертна програма. Спільно з громадськими організаціями та одним із благодійних фондів підопічним терцентру будуть надані побутові послуги щодо ремонту взуття та хімчистки одягу.
  У Бабушкінському районі на перехресті вулиць Гладкова та Інженерної до Дня міста  відкриється продовольчо-промисловий ярмарок. Окрім того, з 7 по 9 вересня будуть проведені три районні ярмарки на житловому масиві Тополя, 12 квартал та у селищі Мирне, додають у  райраді.
  Заходи до Дня міста готує і Ленінський район. Зокрема, у навчальних закладах району працюватимуть пошукові групи в рамках проектів “Історія рідного міста”, “Пролистуючи сторінки історії”, проходитиме виставка творчих робіт, захист творчих проектів, конкурси серед юних художників і поетів, екскурсії до пам'ятних місць тощо, зазначають у райраді.
  Традиційно до Дня міста у районі стартує турнір на кубок “Порозуміння” серед футбольних команд підприємств, організацій та установ району. На дитячих майданчиках житлових масивів  проходитимуть спортивні змагання “Сильні, спритні, сміливі”. 7 вересня на площі Єдності для мешканців району відбудеться концертно-розважальна програма “Посмішки щасливого дитинства”,  8 вересня концерт проходитиме біля Краснокам'янського озера, 8 та 9 вересня на ринках району проходитимуть святкові продовольчі ярмарки, додають у Ленінській райраді.