Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Розпочався ремонт дорожнього покриття по вулиці Артема.

  altЗа десять днів буде завершено поточний ремонт дорожнього покриття по вулиці Артема на ділянці від вулиці Чкалова до проспекту Карла Маркса. Про це під час робочої наради повідомив міський голова Іван Куліченко. “10 серпня розпочався ремонт нижньої частини вулиці Артема. Після знесення старого асфальтобетону буде укладено один шар нового асфальтобетону. Окрім того, поставлена задача відремонтувати дощоприйомники для зливових вод та замінити й понизити бордюри там, де це необхідно. На ремонтні роботи  з міського бюджету буде направлено 2 мільйони 400 тисяч гривень”, - зазначив міський голова.
  Зважаючи на те, що вулиця Артема постійно навантажена автотранспортом, перекривати  її у будні дні не будуть. “Удень тут проводитимуться підготовчі роботи та заміна бордюрів  без перекриття руху автотранспорту, уночі фрезерувальні роботи, а укладка асфальту - у вихідні дні з повним перериттям руху”, - додав очільник міста. 
   Департамент комунального господарства та капітального будівництва міської ради звертається до водіїв з проханням на час проведення ремонту по вулиці Артема обирати для руху інші магістралі і не залишати автомобілі на узбіччях вулиці Артема, щоб не заважати роботі техніки. 
  Востаннє поточний ремонт дороги по вулиці Артема проводився  у 1991 році, повідомляють у департаменті комунального господарства та капітального будівництва міської ради.    alt
altaltalt