Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпропетровськ братиме участь у виставці "Барвиста Україна".

  Три творчі колективи Дніпропетровська виступатимуть на щорічній виставці досягнень «Барвиста Україна», яка проходитиме у Києві з 14 по 17 серпня. Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. Свої таланти демонструватимуть вокально-хореографічний ансамбль  Дніпропетровської міської ради «Юність Дніпра», танцювальний дитячий колектив «Калинонька» школи мистецтв ім. Олеся Гончара та ансамбль народних інструментів викладачів Дніпропетровської дитячої музичної школи № 15. Загалом виступатимуть 46 учасників, зазначають в управлінні.
  На щорічній виставці «Барвиста Україна», яка проходитиме у Національному комплексі «Експоцентр Україна» будуть представлені досягнення України у різних сферах, зокрема, економіці, промисловості, культурі. Досягнення промисловості Дніпропетровська представлятимуть 9 провідних підприємств, серед них ВАТ «ІНТЕРПАЙП Нижньодніпровський трубопрокатний завод»,ПАТ «Український науково-дослідний інститут технології машинобудування», ПрАТ з ІІ «Дніпропетровський олійноекстракційний завод», ДП КБ «Південне» ім. М.К. Янгеля», ДП «ВО «Південний машинобудівний завод ім. О. М. Макарова» та ін., повідомляють у департаменті промисловості, енергетики та підприємництва.
  Загальнодержавна виставкова акція «Барвиста Україна» згідно з Указом Президента України, проводиться з 2005 року щорічно. Мета виставки -  демонстрація досягнень країни в різних галузях, зокрема, в економіці, промисловості та культурі, а також презентація кращих науково-технічних розробок, техніки і технологій, конкурентоспроможної продукції та експортних можливостей.