Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У День міста в Дніпропетровську проходитиме ІІ Всеукраїнський дитячий Fashion Day.

  У День міста 8 вересня на Європейській площі проходитиме велике свято для маленьких модниць та модників — ІІ Всеукраїнський дитячий Fashion Day, який включений у програму нового проекту„Модний уік-енд в Дніпропетровську”. Про це повідомили організатори заходу з управління культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. До участі у  Fashion Day вже подали заявки як професійні, так і аматорські дитячі театри моди, школи, студії, модельні агентства, промислові, швейні, трикотажні підприємства, окремі дизайнери віком до 16 років із Полтави, Харкова, Дніпропетровська, Маріуполя, Запоріжжя, Кривого Рогу, Павлограду, Маріуполя, Новомосковська, зазначають в управлінні. Подавати заявки можна до 1 вересня, повідомляють в управлінні.
  Учасники заходу змагатимуться у номінаціях: „Юні дизайнери” (віком до 16 років), „Дитячі театри моди”, „Торгові марки та магазини дитячого одягу” та „Конкурс однієї сукні”. Згідно положення про фестиваль, до 3 вересня  компетентним журі будуть відібрані колекції, що візьмуть участь у фіналі. Визначення переможців та лауреатів відбудеться 8 вересня на Європейській площі. Наприкінці заходу на глядачів свята чекатиме сюрприз, додають в управлінні. 
  ІІ Всеукраїнський дитячий Fashion Day проводиться з метою збереження та розвитку національної культури, естетичного виховання та формування художнього смаку у дітей, вивчення історії костюму, психології та різних напрямків сучасної fashion-індустрії.