Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Центром адміністративних послуг «Відкрита влада» надано майже 300 тисяч консультацій.

altЗ початку року  Центром  адміністративних послуг «Відкрита влада» Дніпропетровської міської ради надано майже 99 тисяч послуг та майже 300 тисяч консультацій. Про це повідомили у самому центрі. Найчастіше до центру зверталися мешканці Бабушкінського району, найрідше – Кіровського. Понад 90 тисяч звернень стосувалися  реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців, понад 2 тисячі - торгівлі та сфери послуг. Жодного разу містяни не зверталися стосовно фінансових та економічних питань, зазначають у  Центрі «Відкрита влада».
  Окрім  надання консультацій та послуг Центр адміністративних послуг «Відкрита влада» Дніпропетровської міської ради також надає відповіді на інформаційні запити. З початку року туди надійшло 529 інформаційних запитів, зокрема,  463 - від фізичних осіб, 56 - від юридичних, 10 - від об’єднань громадян. В основному мешканці міста звертаються особисто та поштою, рідше - користуються електронною поштою. Більшість запитів стосується надання документів, необхідних для приватизації житла, видачі ордерів на видалення зелених насаджень, оформлення дублікатів свідоцтв про право власності на житло, також містяни звертаються за копіями рішень сесії, виконкому та розпоряджень міського голови, повідомлять у Центрі «Відкрита влада».
  Центр «Відкрита влада» Дніпропетровської міської ради  працює з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 20.00 години. За довідками слід звертатися за телефонам 745-36-42, додаткову інформацію щодо роботи Центру можна знайти на сайті [email protected]. Поштова адреса, за якою слід направляти письмові запити - 49000, пр. Карла Маркса, 75.